Vandentempel nu ook distributeur van KoCoS elektrische meetapparatuur

KoCoS Meettechniek, de Duitse fabrikant van hoogwaardige elektrische meetapparatuur, is de samenwerking aangegaan met Technisch Handels- en Adviesbureau Vandentempel.

Vandentempel wordt hiermee distributeur voor Nederland. Hiermee wordt het leveringspakket test- en meetapparatuur voor de elektrische infrastuctuur, uitgebreid met onder andere specialistische instrumenten als testers voor Circuit Breaker, Beveiligingsrelais en Testkoffers voor vermogensmeters en kWh-meters.

De ACTAS serie Circuit Breaker testers bestaat uit een complete range robuuste en betrouwbare instrumenten voor de laag-, midden- en hoogspanning schakelsystemen. Ze zijn verkrijgbaar in zowel draagbare als stationaire uitvoeringen.ACTAS P360

Voor het testen van beveiligingsrelais biedt KoCoS de ARTES serie. Dit zijn compacte testkoffers en testsystemen die ontwikkeld zijn op basis van ruim 25 jaar kennis en ervaring op het gebied van relaistestsytemen.

Met de METES Meter testkoffers heeft KoCoS een brede oplossing voor het testen van elektronische electriciteits- en energiemeters, zowel één als drie fase uitvoeringen. Hierbij hoort een passende nauwkeurigheid van 0,05%. Ook is er de mogelijkheid om parameters voor netspanningskwaliteit als harmonische en flicker te controleren.Vandentempel is trots op deze uitbreiding van kwaliteitsmeetapparatuur binnen het leveringspakket. Voor meer informatie of advies kunt u telefonisch contact opnemen of stuur een e-mail naar .

 

Ga naar de KoCoS-instrumenten op de website of kijk hier voor het algemene leveringsoverzicht van KoCoS.

KoCoS, relaistesters, ciruitbreakertesters

Vandentempel

Specialisten in elektrotechnische meet- en testtechniek. Sinds 1974 actief in België, Nederland, Luxemburg, Antillen en Suriname.

Contact

de Netelhorst 8
8051 KE Hattem
+31 (0)38 444 90 09

Nieuwsbrief inschrijving

Als u op de hoogte wil blijven van ons laatste nieuws en data van seminars & beurzen

Zekerheid in spanning

Advies

Gedegen advies om tot een juiste keuze van meetapparatuur te komen.
Uw adviseur heeft zelf meet-ervaring

Levering

Apparatuur voor meten aan en testen van de elektrische infrastructuur, vanaf opwekking tot en met distributie.

Nazorg

Eigen werkplaats met getrainde technici, voor onderhoud, reparaties en kalibraties van uw meetapparatuur
Product trainingen: theorie èn praktijk in het eigen didactische net van Vandentempel
2020 © Vandentempel